Пропустити навігацію

Робота управління контрольно-перевірочної роботи та відділу внутрішнього аудиту за I квартал 2019 року

Відділом внутрішнього аудиту в  I кварталі 2019 року розпочато аудиторське дослідження на тему «Оцінка стану організації роботи щодо якісного надання послуг. Дотримання термінів розгляду документів.» Проведено 4  інших контрольних заходів та розпочато ще один.  За результатами контрольних заходів об’єктам контролю надано відповідні рекомендації.

 

Проведено 862 перевірки щодо додержання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, в тому числі 7 планових документальних перевірок страхувальників відповідно до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Пенсійного фонду України на 2019 рік, затвердженого наказом Пенсійного фонду України від 29.11.2018 №187.

 

З початку року  проведено 4 перевірки на центрах поштового зв’язку Вінницької дирекції ПАТ «Укрпошта» щодо цільового використання кошів Пенсійного фонду України.  Перевірено 26 відділень банківських установ з питання своєчасності зарахування та правильності виплати пенсій та грошової допомоги. Перевірено 11 установ (закладів), де особи перебувають на повному державному утриманні.

 

З метою забезпечення дотримання вимог законодавства при призначенні (перерахунку) пенсій проведено 2043 перевірки достовірності виданих підприємствами та установами документів.

 

Здійснено контроль за нарахуванням та своєчасністю сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з операцій з набуття права власності на легкові автомобілі, що підлягають першій державній реєстрації в Україні. Проведено один акт звірки в Регіональному сервісному центрі МВС України у Вінницькій області.  

 

  

Начальник управління

контрольно-перевірочної роботи                                       В. Карабіньовська

background Layer 1