Пропустити навігацію

Трудовим колективам – про сучасні послуги Пенсійного фонду України

Про сучасні можливості комунікації з органами Пенсійного фонду України продовжують інформувати трудові колективи підприємств, установ та організацій.

 

Так, спеціалісти управління Пенсійного фонду в м.Вінниці ознайомили працівників Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи та ФОП Сергійчук С.П. з можливістю особистого контролю страхового стажу, нарахованої зарплати та сплати єдиного соціального внеску  за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду.  В ході роз’яснень працівники також дізнались про послуги смс-інформування, отримання довідок з QR-кодом та переваги електронного пенсійного посвідчення.

 

Окрім того, спеціалісти Фонду ознайомили присутніх з останніми змінами пенсійного законодавства, вимогами  до страхового стажу та умовами його зарахування.    

 

20190511 mVinnytsya trudkol FOPsergijchuk DSC 1716 1024x682 - Трудовим колективам – про сучасні послуги Пенсійного фонду України
ФОП Сергійчук С.П.
20190517 mVinnytsya byuro sudmedeksp DSC 0051 1024x536 - Трудовим колективам – про сучасні послуги Пенсійного фонду України
Вінницьке обласне бюро судово-медичної експертизи
background Layer 1