Пропустити навігацію

Антикорупційний всеобуч

З  нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією, головним управлінням Пенсійного фонду України у Вінницькій області проведено низку запланованих заходів, що мають  на меті формування негативного ставлення до корупції, підвищення рівня правової культури працівників та рівня довіри осіб,  що звертаються  за допомогою до  головного управління Пенсійного фонду України.

 

  • 9 грудня 2019 року завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Олена Таранчук на апаратній нараді начальників структурних підрозділів роз’яснила зміни до Закону України «Про запобігання корупції», що регулюють визначення правового статусу викривачів корупції, їх права та гарантії захисту, забезпечення належних умов для розкриття інформації про корупцію тощо.

 

  • 9 грудня 2019 року в ефірі місцевої радіостанції «Місто над Бугом» головний спеціаліст сектору з питань запобігання та виявлення корупції Наталія Ізотова виступила на тему: «Зміни до Закону України «Про запобігання корупції» щодо викривачів корупції» та «Етика поведінка державних службовців».       

 

  • 11 грудня на сторінках місцевої газети «Вінниччина» була опублікована стаття завідувачки сектору з питань запобігання та виявлення корупції на тему: «Вже час готуватися до щорічного декларування».

 

  • на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області та у мережі Facebook розміщено інформацію «Зміни до Закону України «Про запобігання корупції» щодо викривачів корупції» та «Етика поведінки державного службовця».

 

  • 12 грудня 2019 року серед державних службовців управління проведено тестування з метою оцінки рівня знань антикорупційного законодавства. Загальний  підсумок  правильних відповідей становить 93,43%.

 

 

 

1 20191213 Taranchuk vykryvachi2 1024x758 - Антикорупційний всеобуч

1 20191213 Taranchuk vykryvachi 1 1024x640 - Антикорупційний всеобуч

1 20191213 koruptsiya radio MistoNadBugom 803x1024 - Антикорупційний всеобуч

background Layer 1