Пропустити навігацію

Питання погашення заборгованості зарплати та платежів до Пенсійного фонду обговорили на комісії

Керівник Чечельницького сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Людмила Іванова  18 грудня 2019 року взяла участь у засіданні районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості заробітних плат, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат.

 

На засіданні  розглянули питання забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю, реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та детінізації економіки району. Про стан виконання ДП “Чечельницький спиртовий завод” заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати та платежів до Пенсійного фонду доповів директор державного підприємства.

 

За результатами засідання, комісія прийняла рішення здійснювати своєчасний моніторинг стану заборгованості та забезпечити дотримання графіків її погашення підприємствами-боржниками.

 

 

20191220 CHechelnyk robkomisiya 20191218 1024x682 - Питання погашення заборгованості зарплати та платежів до Пенсійного фонду обговорили на комісії

background Layer 1