Пропустити навігацію

Питання погашення заборгованості до Пенсійного фонду розглянули на Шаргородщині

26 грудня ц.р. фахівець відділу забезпечення наповнення бюджету головного управління Пенсійного фонду Вінниччини Ганна Країло взяла участь у роботі спільного засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та  районної робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю при Шаргородській РДА.

 

Фахівець Фонду поінформувала членів комісії та присутніх керівників сільськогосподарських підприємств про стан заборгованості з платежів до Пенсійного фонду. Зокрема, із виплати та доставки пільгових пенсій боргують наступні підприємства району: ТОВ «Шаргород Райагробуд» – 50,1 тис.грн, ПрАТ «Рахни РММ» – 1,3 тис.грн, ДП «Мурафський кар’єр» – 428,8 тис.грн. Заборгованість зі сплати страхових внесків наявна у ФОП Мишовський О.І. – 6,8 тис.грн, ФОП Тіхонов А.О. – 20,9 тис.грн.

 

За результатами засідання прийнято рішення направити листа до Шаргородського районного відділу Державної виконавчої служби  щодо вжиття заходів для стягнення заборгованості  зі сплати страхових внесків та платежів до бюджету Пенсійного фонду України.

 

 

FB 20191228 SHarg kom zaborg 1024x767 - Питання погашення заборгованості до Пенсійного фонду розглянули на Шаргородщині

background Layer 1