Пропустити навігацію

Підсумки роботи Управління контрольно-перевірочної роботи станом на 01.04.2020

Про підсумки роботи Управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області станом на 01.04.2020 року

 

Станом на 01.04.2020 року проведено 358 перевірок щодо додержання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, в тому числі 16 планових документальних перевірок страхувальників відповідно до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Пенсійного фонду України на 2020 рік. За результатами проведених перевірок видано 332 приписи про усунення порушень щодо недостовірності відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб. Зокрема, виявлено недостовірні відомості по 131 особі щодо відображеної заробітної плати в відомостях, яка не відповідає даним бухгалтерського обліку.

 

Забезпечено контроль за цільовим використанням коштів Пенсійного фонду України організаціями, що здійснюють виплату і доставку пенсій, та в установах, у яких особи перебувають на повному державному утриманні. Проведено 5 перевірок  банківських установ, 4 –  Вінницької дирекції АТ «Укрпошта», 11 – установ, закладів, де особи перебувають на повному державному  утриманні.

 

Проведено 1655 перевірок достовірності виданих підприємствами та установами документів для призначення (перерахунку) пенсій.

 

Протягом звітного періоду проведено 2 акти звірок правильності, повноти нарахування та своєчасності перерахування збору при набутті права власності на легкові автомобілі, що підлягають першій державній реєстрації в Територіальних органах МВС з надання сервісних послуг.   

 

Заступник начальник управління

контрольно-перевірочної роботи                                           Н. МАТВІЄНКО

background Layer 1