Пропустити навігацію

Онлайн-сервіси Пенсійного фонду. Користуйся вже сьогодні

Хочеш оформити пенсію не виходячи з дому? Скористайся електронними сервісами Пенсійного фонду. Все, що потрібно майбутньому пенсіонеру для призначення пенсії без відвідування Пенсійного фонду – подати анкету-заяву на автоматичне призначення через особистий електронний кабінет вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та надати згоду, шляхом проставлення відповідної відмітки на підтвердження подання документів для призначення пенсії в автоматичному режимі. Варто зазначити, при формуванні такої електронної заяви потрібно додати файли сканованих документів, необхідних для призначення пенсії.

 

Результати опрацювання звернення (настання права на призначення пенсії, дата призначення та розмір пенсії) будуть відображені в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України у вкладці «Мої повідомлення».

 

Наразі 150 жителів Вінницької області вже подали анкети через вебпортал Пенсійного фонду України, з них 132 призначено пенсію за віком в автоматичному режимі.

 

20200730 Avtopryznachennya pensijSlajd2 1024x576 - Онлайн-сервіси Пенсійного фонду. Користуйся вже сьогодні

background Layer 1