Пропустити навігацію

На Вінниччині триває робота щодо погашення заборгованості

Стан погашення заборгованості із заробітної плати та платежів до Пенсійного фонду України на підприємствах-банкрутах Вінницької області проаналізували під час наради з арбітражними керуючими у Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області. Захід відбувся за участю заступника начальника Юридичного управління Головного управління Пенсійного фонду області Тетяни Ільченко, представників обласної адміністрації, Регіонального відділення Фонду державного майна, Головного територіального управління юстиції, обласних управлінь статистики, Держпраці, фіскальної та виконавчої служб.

 

Присутні арбітражні керуючі підприємств спиртової галузі області та ПАТ «Південьзахідшляхбуд» доповіли про вжиті заходи, направлені на погашення заборгованості з обов’язкових платежів до Пенсійного фонду та основні причини, що перешкоджають ліквідації заборгованості із заробітної плати працівникам.

 

За результатами наради арбітражним керуючим рекомендовано активізувати роботу у справах про банкрутство, на підприємствах, де вони виконують відповідні повноваження.

 

 

FB 20210120 4 zaborg pidpr bankruty MYUST2 1024x779 - На Вінниччині триває робота щодо погашення заборгованості

FB 20210120 4 zaborg pidpr bankruty MYUST1 1024x707 - На Вінниччині триває робота щодо погашення заборгованості

background Layer 1