Пропустити навігацію

Новий рік – нова декларація. Подавай швидко та безпомилково

З початком року стартувала деклараційна кампанія-2021 для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Аби подати її без помилок, необхідну інформацію можна отримати з наступних державних реєстрів:

 

Портал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua – містить інформацію про нараховану заробітну платню та пенсію.

Електронний кабінет на сайті Державної податкової служби України https://cabinet.tax.gov.ua/ – містить відомості про доходи.

Державний реєстр речових прав на нерухоме майно https://bit.Ly/2zeaaIQ містить інформацію, яку необхідно зазначити у розділах 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації.

Офіційний електронний портал Держгеокадастру https://e.land.gov.ua/ – містить відомості про власників та користувачів земельних ділянок, які потрібно зазначати у розділі 3 «Об’єкти нерухомості та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації.

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань https://bit.ly/35uO94s – інформація до розділів 8 «Корпоративні права» та 9 «Юридичні особи, кінцевим беніфіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї» декларації.

Електронний кабінет водія https://bit.Iy/2YyQsSw – інформація знадобиться при заповненні розділу 6 «Цінне рухоме майно – транспортні засоби».

Укрпатент https://bit.ly/2xxa7Hk – інформація для заповнення розділу 10 «Нематеріальні активи» щодо зареєстрованих патентів на винаходи, корисних моделей, промислових знаків, яка необхідна.

Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України https://cabinet.smida.gov.ua/ – інформацію про номінальну вартість цінних паперів, яка необхідна для заповнення розділу 7 «Цінні папери».

 

Зверніть увагу, інформація в реєстрах може бути неповною та періодично оновлюватись. Подайте декларацію до 31 березня 2021 року, і пам’ятайте, вчасно подана, достовірна декларація – це Ваш авторитет та спокій!

 

 

FB 20210202 2Deklaruvannya 1024x576 - Новий рік – нова декларація. Подавай швидко та безпомилково

background Layer 1