Пропустити навігацію

Підготовка до деклараційної кампанії 2021

Нагадуємо, що до 31 березня 2021 року триває деклараційна компанія щодо подання електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Просимо заздалегідь підготуватися до заповнення відповідних розділів щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, отримавши всю необхідну інформацію з відкритих реєстрів.

 

Для отримання необхідної інформації  можна звернутися до наступних державних реєстрів:

 

Державний реєстр речових прав на нерухоме майно https://bit.ly/2zeaaIQ – містить інформацію, яку необхідно зазначити у розділах 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації

Офіційний електронний портал Держгеокадастру https://e.Land.gov.ua/ – містить відомості про власників та користувачів земельних ділянок, які потрібно зазначати у розділі 3 «Об’єкти нерухомості та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації.

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань https://bit.ly/35uO94s – інформація до розділів 8 «Корпоративні права» та 9 «Юридичні особи, кінцевим беніфіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї» декларації.

Електронний кабінет водія https://bit.Iy/2YyQsSw – інформація знадобиться при заповненні розділу 6 «Цінне рухоме майно – транспортні засоби».

Укрпатент https://bit.Iy/2xxa7Hk – інформація щодо зареєстрованих патентів на винаходи, корисних моделей, промислових знаків, яка необхідна для заповнення розділу 10 «Нематеріальні активи».

Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України https://cabinet.smida.gov.ua/ – інформацію про номінальну вартість цінних паперів, яка необхідна для заповнення розділу 7 «Цінні папери».

Електронний кабінет на сайті Державної податкової служби України https://cabinet.tax.gov.ua/ – містить відомості про доходи.

Портал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua містить інформацію про нараховану заробітну платню та пенсію.

 

Зверніть увагу, що інформація, яка міститься у реєстрах, може бути неповною та періодично оновлюватися.

background Layer 1