Пропустити навігацію

Оформити пенсію заздалегідь – просто

Ти майбутній пенсіонер? Хочеш оформити пенсію не виходячи з дому? Скористайся електронним севісом «Автоматичне призначення пенсії за віком» на вебпорталі Пенсійного фонду України, як це вже зробили більше 3,4 тис. жителів Вінниччини.

 

Цей сервіс дає можливість заздалегідь надіслати всю потрібну для призначення пенсії інформацію та провести перевірку наявних у Фонді даних. А після настання пенсійного віку пенсію буде призначено автоматично. Все, що потрібно – подати анкету-заяву на автоматичне призначення через особистий електронний кабінет вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та надати згоду, шляхом проставлення відповідної відмітки на підтвердження подання документів для призначення пенсії в автоматичному режимі. При формуванні електронної заяви, потрібно додати файли сканованих документів, необхідних для призначення пенсії.

 

Результати опрацювання звернення (настання права на призначення пенсії, дата призначення та розмір пенсії) будуть відображені в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України у вкладці «Мої повідомлення».

 

FB 20210405 Avtopryznachennya na fejs 1024x576 - Оформити пенсію заздалегідь - просто

background Layer 1