Пропустити навігацію

Про погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду – під час засідання Комісії

Чергове засідання Комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат відбулось 22 вересня у Могилів-Подільській міській раді за участі головного спеціаліста Відділу забезпечення наповнення бюджету Пенсійного фонду Вінниччини Тетяни Паламарчук, представників міської ради, місцевих органів державної фіскальної та виконавчої служб. 

 

Учасники заходу обговорили проблемні питання сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ), розглянули конкретні ситуації підприємців-боржників. Присутніх інформували, що станом на 1 вересня 2021 року заборгованість платників Могилів-Подільської тергромади з відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій складає 256,9 тис. грн. Найбільшим боржником до бюджету Пенсійного фонду України є ПАТ «МПТ-71», борг якого з відшкодування пільгових пенсій становить  252,9 тис. грн.

 

За результатами засідання прийнято рішення щодо погашення заборгованості із виплати пільгових пенсій та ЄСВ в найкоротші терміни, продовження інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо переваг офіційного працевлаштування та неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

 

 

FB 20210922 MogPod robgrupa image0 1024x650 - Про погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду – під час засідання Комісії

FB 20210922 MogPod robgrupa image1 1024x660 - Про погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду – під час засідання Комісії

background Layer 1