Пропустити навігацію

Протягом року пенсії жителів Вінниччини зросли більше, ніж на 400 грн. На часі розмова з начальником Пенсійного фонду Вінниччини Оленою Корчакою.

Перерахунки пенсій-2021, електронна трудова книжка, е-лікарняні – такі теми в ефірі телеканалу ВІТА розкрила Олена Корчака – начальник Головного управління Пенсійного фонду Вінницької області.

«Протягом року Головним управлінням проведено 13 масових перерахунків пенсій. Результатом такої роботи стало зростання середньої пенсійної виплати жителя Вінниччини на 442,45 грн або 13%. До кінця поточного року також буде перераховано пенсії 65-річним громадянам та підвищено мінімальні пенсії», – повідомила під час телепередачі «На часі» очільник Фонду області. Окрім того, Олена Корчака детально зупинилася на електронних послугах Пенсійного фонду. Зокрема, говорили про облік трудової діяльності в електронній формі, результати піврічної роботи у даному напрямку та роль Пенсійного фонду у впроваджені електронних листків непрацездатності.

«В березні 2021 року Президентом України було підписано закон про перехід на е-трудові книжки, але дану роботу, на своєму рівні, ми розпочали завчасно. І станом на сьогодні до Головного управління надійшло близько 42,4 тис. скан-копій трудових книжок від юридичних та фізичних осіб Вінниччини», – прокоментувала стан справ начальник Головного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області Олена Корчака.

 

FB 20211122 KorchakaOS tv Vita 0485 1024x700 - Протягом року пенсії жителів Вінниччини зросли більше, ніж на 400 грн. На часі розмова з начальником Пенсійного фонду Вінниччини Оленою Корчакою.

FB 20211122 KorchakaOS tv Vita 0501 1024x670 - Протягом року пенсії жителів Вінниччини зросли більше, ніж на 400 грн. На часі розмова з начальником Пенсійного фонду Вінниччини Оленою Корчакою.

background Layer 1