Пропустити навігацію

Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення предмета закупівлі від 08.12.2021 (Послуги телефонного зв’язку та передачі даних)

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості/розміру бюджетного призначення предмета закупівлі

від 08.12.2021

Назва предмету закупівлі із зазначенням коду ЄЗС Вид закупівлі Очікувана вартість предмета закупівлі та/або  розмір бюджетного призначення Обгрунтування
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі очікуваної вартості/розміру бюджетного призначення предмета закупівлі
 

ДК 021:2015:

 

64210000-1 Послуги телефонного зв’язку та передачі даних

 

КЕКВ: 2240– Оплата послуг (крім комунальних)

 

 

 

 

Переговорна процедура

 

 

 

 

183 481, 09 грн.

 

До складу телекомунікаційних послуг, що надаються оператором  телекомунікацій                АТ «Укртелеком», входить обслуговування та надання 138 телефонних номерів та 6 пар проводів для безпосереднього зв`язку, які забезпечують здійснення зв’язку між Головним управлінням Пенсійного фонду України  у  Вінницькій області та структурними підрозділами, розміщеними на території області, органами державної влади, іншим державними установами та організаціями. Вищезазначені послуги використовуються також для надання консультацій спеціалістами Головного управління, роз’яснень стосовно умов та порядку призначення пенсій, надання довідкової інформації з питань пенсійного забезпечення. Для надання вищезазначених послуг оператором прокладено лінії зв’язку, які забезпечують передачу інформації. Надання послуг оператором здійснюється згідно вимог чинного Законодавства у сфері телекомунікацій відповідно до номерного ресурсу, який є власністю АТ «Укртелеком» . ПАТ «Укртелеком» має власну найрозгалуженішу телекомунікаційну мережу, що забезпечує можливість отримувати повний спектр телекомунікаційних послуг по всій території Вінницької області.   

Розрахунок вартості здійснено на підставі закупівельних цін попередніх закупівель відповідно до пункту  2 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої  Наказом  Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020 №275.

 

 

background Layer 1