Пропустити навігацію

Обгрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості/розміру бюджетного призначення предмета закупівлі від 10.12.2021 (Додаткові роботи на об’єкті “Капітальний ремонт приміщення м.Ладижин, вул.Процишина, 91”)

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості/розміру бюджетного призначення предмета закупівлі від 10.12.2021

 

Назва предмету закупівлі із зазначенням коду ЄЗС Вид закупівлі Очікувана вартість предмета закупівлі та/або  розмір бюджетного призначення Обгрунтування
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Очікуваної вартості/розміру бюджетного призначення предмета закупівлі
«Додаткові роботи на об’єкті: «Капітальний ремонт приміщення Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, розміщеного за адресою: вул. Процишина, 91, м. Ладижин Вінницької області (коригування)» – код ДК 021:2015-45450000-6 – Інші завершальні будівельні роботи.

 

 

КЕКВ: 3132

переговорна процедура  

298 284,77 грн

Виконання додаткових робіт робіт з капітального ремонту повинно здійснюватися відповідно до діючих в Україні державних будівельних норм, стандартів і правил.

Якість матеріалів, виробів і конструкцій, що будуть застосовуватися в процесі капітального ремонту, має відповідати вимогам відповідних діючих норм і стандартів, згідно з переліком  визначеним проєктно-кошторисною документацію на капітальний  ремонт   приміщення  Головного  управління  Пенсійного фонду України у Вінницькій області, розміщеного за адресою:        вул. Процишина, 91, м. Ладижин Вінницької області (коригування)»

 

Очікувана вартість визначена відповідно до розробленої проєктно-кошторисної документації на капітальний  ремонт   приміщення  Головного  управління  Пенсійного фонду України у Вінницькій області, розміщеного за адресою: вул. Процишина, 91, м. Ладижин Вінницької області (коригування)»

 

 

 

 

 

 

background Layer 1