Пропустити навігацію

Заборгованість підприємств-банкрутів. Про перспективи погашення – під час наради

Стан погашення заборгованості із заробітної плати та платежів до Пенсійного фонду України на підприємствах-банкрутах Вінницької області розглянули під час наради з арбітражними керуючими.

Заступник начальника Юридичного управління Пенсійного фонду Вінниччини Тетяна Ільченко взяла участь у заході спільно з представниками обласної адміністрації, Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій області, територіальних управлінь статистики, Держпраці, податкової та виконавчої служб.

В ході наради представники органів виконавчої влади заслухали пояснення арбітражного керуючого та обговорили стан справ щодо погашення 22273,22 тис. грн  заборгованості із заробітної плати та 9330,3 тис. грн боргу з платежів до Пенсійного фонду України, які рахуються за  підприємствами-боржниками області, що перебувають у процедурах банкрутства.  

 

FB 20220120 3borgy bankruty yurystyPFU Myust 1909 1024x610 - Заборгованість підприємств-банкрутів. Про перспективи погашення – під час наради

FB 20220120 3borgy bankruty yurystyPFU Myust 1911 1024x611 - Заборгованість підприємств-банкрутів. Про перспективи погашення – під час наради

 

background Layer 1