Пропустити навігацію

Про житлові субсидії на неопалювальний сезон говоримо в телемарафоні «Єдині новини»

Сьогодні у прямому ефірі телемарафону начальник профільного підрозділу Головного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області Оксана Гудзенко розповіла про особливості призначення житлових субсидій та пільг на неопалювальний сезон. «З 1 травня буде проведено масовий перерахунок субсидій. Для більшості одержувачів перепризначення відбудеться автоматично, за умови, якщо не змінилися дані про їх майновий стан чи склад домогосподарства», – наголосила фахівець.

Водночас, за її словами, серед одержувачів є певні категорії, яким субсидію на неопалювальний період буде призначено після надання заяви та декларації. Зокрема, це – орендарі житлових приміщень, сім’ї, у складі яких є ВПО, домогосподарства, де кількість проживаючих осіб відрізняється від кількості зареєстрованих, а також ті, хто не отримував субсидію в опалювальному сезоні або її розмір становив нуль. 

У разі будь-яких змін у домогосподарстві, отримувачі субсидії повинні надавати інформацію про них до органів Фонду протягом 30 днів.

 

FB 20240425 3tv yedyni novyny GudzenkoO 1024x575 - Про житлові субсидії на неопалювальний сезон говоримо в телемарафоні «Єдині новини»

background Layer 1