Пропустити навігацію

ПОГАШЕННЯ БОРГІВ – СПІЛЬНА РОБОТА

Наповнення бюджету – пріоритетне завдання органів Пенсійного фонду. Саме тому, протягом грудня поточного року, за участю фахівців об’єднаних управлінь Пенсійного Фонду Вінниччини та соціальних партнерів відбулись спільні наради, засідання робочих груп та комісій, робота яких спрямована на погашення заборгованості із заробітної плати та забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю.

 

Так, у Вінницькій міській раді відбулось позачергове засідання робочої групи, участь у якій взяли заступник начальника управління Пенсійного фонду в місті Вінниці Володимир Бондар, представники департаменту економіки і інвестицій ВМР та головного управління Державної фіскальної служби області.

 

При Тиврівській та Вінницькій районних державних адміністраціях відбулися засідання комісій, за участю начальника Вінницького приміського об’єднаного управління Володимира Кубика та його першого заступника Тетяни Свиридович.

В ході заходів заслухали понад 20 боржників, які надали пояснення щодо причин виникнення заборгованості та зобов’язались погасити борг до кінця поточного року.

Окрім того, під час спільної наради з представниками Вінницького районного відділу Державної Виконавчої служби, фахівці Вінницького приміського об’єднаного управління обговорили шляхи погашення заборгованості та співпраці по виконанню виконавчих проваджень та очікуване погашення боргу до кінця грудня.

 

Начальник Бершадського об’єднаного управління Світлана Клітченко взяла участь у засіданні тимчасової комісії з питань погашення боргу зі сплати ЄСВ при Бершадській РДА та спільній нараді з питань заборгованості приватних осіб-підприємців та підприємств-боржників, яка відбулась в приміщенні Тростянецького управління ГУ ДФС Вінниччини.

 

Під час засідання робочої групи при Тростянецькій райдержадміністрації, розглянули заборгованість по єдиному соціальному внеску найбільших боржників району.

Боржників Крижопільщини заслухали на засіданні робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю, яка відбулась у районній державній адміністрації.

 

Bershad zasidannya tymchasovoyi komisiyi 1024x768 - ПОГАШЕННЯ БОРГІВ - СПІЛЬНА РОБОТА
 
Bershad spilna narada 1024x962 - ПОГАШЕННЯ БОРГІВ - СПІЛЬНА РОБОТА
 Vinnytsya 1 - ПОГАШЕННЯ БОРГІВ - СПІЛЬНА РОБОТА

Vinnytsya 2 1024x644 - ПОГАШЕННЯ БОРГІВ - СПІЛЬНА РОБОТА

Vinnytske prymiske 3 1024x768 - ПОГАШЕННЯ БОРГІВ - СПІЛЬНА РОБОТА

Kryzhopil 2 1024x725 - ПОГАШЕННЯ БОРГІВ - СПІЛЬНА РОБОТА

background Layer 1