Пропустити навігацію

Наради з представниками банківських установ

Для обговорення питання подальшої співпраці у напрямку виплати пенсій через банківські установи, начальник Гайсинського об’єднаного управління Пенсійного фонду Галина Кравець зустрілася з керуючим відділенням «Гайсин-2» Вінницької філії ПАТ КБ «Приватбанк».

 

Днями відбулася зустріч начальника Бершадського об’єданого управління Пенсійного фонду Світлани Клітченко, першого заступника начальника управління Людмили Іванової, начальників відділу обслуговування громадян Олени Левицької і відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Тетяни Далайчук з керуючими Бершадського та Чечельницького відділень АТ «Райффайзен Банк «Аваль».

 

Представники банків повідомили, що вони постійно працюють в напрямку збільшення кількості пенсіонерів, які отримують пенсійні виплати в банківських установах, та поліпшують умови їх обслуговування.

 

За підсумками зустрічей окреслені шляхи подальшої співпраці щодо роз’яснення переваг отримання виплат на карткові рахунки та залучення пенсіонерів до отримання пенсій через банки.

 

 

20190124 Gajsyn Pryvatbank 1024x748 - Наради з представниками банківських установ
Гайсинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області
1 20190124 Bersh banky 1 1024x768 - Наради з представниками банківських установ
Бершадське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області
1 20190124 Bersh bank CHechelnyk 1024x768 - Наради з представниками банківських установ
Бершадське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області. смт Чечельник
background Layer 1