Пропустити навігацію

Обмін досвідом – шлях до вдосконалення

Забезпечення стабільної роботи галузі та надання громадянам якісних послуг є основним завданням органів Пенсійного фонду України. Зміни в роботі підрозділів Фонду відбуваються практично на очах. Зрозуміло, що нормативно-правова база та принципи роботи в усіх однакові, але спілкуючись між собою, завжди може виникнути певна ідея, яка ймовірно, ляже в основу появи нових методів обслуговування громадян та організації роботи всіх служб під час процедури централізації та оптимізації функціональних процесів. В даних умовах обмін досвідом є досить актуальним.

 

В головному управлінні Пенсійного фонду України у Кіровоградській області процес централізації функцій відбувся більше року назад, тож нагодою перейняти позитивний досвід роботи та напрацювання скористалися пенсійники Вінниччини, завітавши до колег з Кропивницького. Зустріч пройшла в конструктивному руслі та була насичена активними обговореннями, дискусіями та ідеями щодо шляхів підвищення ефективності роботи в результаті реформування.

 

«Ми вдячні колегам за обмін практиками, адже це – шлях до вдосконалення роботи пенсійної системи в цілому», – подякувала очільниця Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака.

 

 

4 1024x618 - Обмін досвідом – шлях до вдосконалення

background Layer 1