Пропустити навігацію

Погашення заборгованості з ЄСВ – в центрі уваги Пенсійного фонду

З метою погашення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду, продовжується співпраця пенсійників з фіскальною та виконавчою службами, районними комісіями з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, а також робочими групами з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю.

 

Так, заступник начальника Бершадського об’єднаного управління Пенсійного фонду Світлана Сауленко, під час робочої зустрічі з представниками Тростянецького управління ГУ ДФС у Вінницькій області та районного відділу ДВС, обговорили передачу 60 податкових вимог для примусового стягнення боргів зі сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ) фізичними особами-підприємцями на суму 895,2 тис.грн.

 

Під час засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, за участі заступника начальника Крижопільського об’єднаного управління Фонду області Наталії Коваль, розглянули питання щодо причин виникнення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду та шляхи її погашення по кожному з боржників.

 

В смт Піщанка начальник Крижопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду Наталія Шадюк взяла участь у засіданнях районної комісії з питань заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, а також робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення. На порядку денному – організація роботи з погашення заборгованості зі сплати ЄСВ. Також присутні обговорили правомірність оформлення працівників підприємств за договорами ЦПХ та питання легалізації роботи місцевого таксі.

 

20190204 Bersh borgYESV 2 1024x576 - Погашення заборгованості з ЄСВ – в центрі уваги Пенсійного фонду
Бершадське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області
20190204 Kryzh komPishhanka 2 1024x768 - Погашення заборгованості з ЄСВ – в центрі уваги Пенсійного фонду
Крижопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області. смт Піщанка
20190204 Kryzh rajkom borg zpl 1024x768 - Погашення заборгованості з ЄСВ – в центрі уваги Пенсійного фонду
Крижопільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області
background Layer 1