Пропустити навігацію

ПИТАННЯ СПЛАТИ ЄДИНОГО ВНЕСКУ АНАЛІЗУВАЛИ В ХУСТСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

foto YESV 300x225 - ПИТАННЯ СПЛАТИ ЄДИНОГО ВНЕСКУ АНАЛІЗУВАЛИ В ХУСТСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ19 березня начальник Хустського об’єднаного управління Алла Рішко та заступник начальника фінансово-економічного відділу Олена Боїшко взяли участь у робочій зустрічі із представниками районної  державної адміністрації,  територіального органу Державної фіскальної служби, органів соціального захисту, міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, виконавчої служби, Хустської районної виконавчої дирекції Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, на яку були запрошені підприємці-боржники, що працюють в районі. Присутні розглянули питання погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та намітили шляхи їх погашення.

Як наголосила Алла Рішко, надходження коштів від сплати ЄСВ   постійно знаходиться на особливому контролі Хустського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. Фахівці управління систематично проводять роз’яснення з цих питань.

– Пенсійний фонд України запровадив електронну послугу – кабінет страхувальника (роботодавця), зайшовши на який застрахована особа чи роботодавець може дистанційно переглянути інформацію про сплату єдиного соціального внеску (ЄСВ), заборгованість підприємства перед Фондом, правильність подання звітів та кількість застрахованих осіб, яким з вини роботодавця не зарахували певний період до страхового стажу, тощо. Адже своєчасна сплата ЄСВ – це запорука отримання страхових виплат у майбутньому та право на оформлення житлової субсидії вже сьогодні, – зазначила Алла Рішко.

 

 

background Layer 1