Пропустити навігацію

В УЖГОРОДІ ОБГОВОРЮВАЛИ ПИТАННЯ ВИПЛАТИ ПЕНСІЙ ЧЕРЕЗ БАНКИ

Днямfoto bank Uzhgorod 300x169 - В УЖГОРОДІ ОБГОВОРЮВАЛИ ПИТАННЯ ВИПЛАТИ ПЕНСІЙ ЧЕРЕЗ БАНКИи у приміщенні Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області відбулась зустріч у форматі «круглого столу» з керуючим регіонального відділення АТ «ОТП Банк» в м. Ужгороді Сергієм Фединою та керівником напрямку просування соціальних програм АТ КБ «Приватбанк» Тарасом Поповичем щодо взаємодії в питаннях обслуговування пенсіонерів.

Переконавшись у численних перевагах банківського обслуговування, все більше мешканців обласного центру та Ужгородського району стають користувачами банківських послуг. Зокрема, із 42,7 тисячі пенсіонерів, які перебувають на обліку в об’єднаному управлінні, понад 25,9 тисячі, або понад 61 відсоток отримують пенсійні виплати через банківські установи.

Отримання пенсії через банк має низку переваг: це і зручність та швидкість отримання коштів без вистоювання в чергах, і можливість зняття з рахунку не всієї пенсії, а необхідної суми, і розрахунок карткою за придбаний товар в магазині, і сплата за її допомогою комунальних платежів тощо. На відміну від поштового обслуговування, коли кошти необхідно отримати до 25 числа, інакше доведеться чекати наступного місяця, «банківські» гроші залишаються доступними у будь-який час після надходження на картку. А ще банки пропонують пенсіонерам заощаджувати та нараховують відсотки на залишок коштів на рахунку. Отже, це досить вигідно.

Під час зустрічі обговорено питання подальшої співпраці, спрямованої на покращення якості обслуговування громадян, наближення банківських послуг до населення, можливість доставки пенсійних виплат за місцем проживання пенсіонерів та ще одне не менш важливе питання – виплата одержувачам пенсій субсидій через органи Пенсійного фонду.

 

background Layer 1