Пропустити навігацію

ФАХІВЦІ З ОБ’ЄДНАНИХ УПРАВЛІНЬ ВИВЧАЮТЬ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА

Сpfsots 003 - ФАХІВЦІ З ОБ’ЄДНАНИХ УПРАВЛІНЬ ВИВЧАЮТЬ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВАьогоднішня пенсійна реформа потребує відповідного фахового рівня працівників, а отже, і постійного їх навчання, удосконалення навиків. Саме з цією метою головним управлінням Пенсійного фонду України в Закарпатській області систематично проводяться навчання з фахівцями Фонду. Цього разу питання організації роботи щодо пенсійного забезпечення та обслуговування громадян винесено на семінар-навчання зі спеціалістами відділів із призначення, перерахунку та виплати пенсій об’єднаних управлінь області, який розпочав роботу 13 червня в обласному центрі на базі державного навчального закладу «Закарпатський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій» і тривав два дні.

У процесі навчання учасники семінару мали змогу досконало вивчити питання застосування в роботі норм пенсійного законодавства зі змінами і доповненнями до них, зокрема Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»: порядок подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до цього Закону, виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії, порядок призначення пенсій за вислугу років та підтвердження спеціального pfsots 029 - ФАХІВЦІ З ОБ’ЄДНАНИХ УПРАВЛІНЬ ВИВЧАЮТЬ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВАстажу, особливості обчислення стажу роботи відповідно до ст. 60 Закону України  «Про пенсійне забезпечення», порядок обчислення страхового стажу, що дає право на призначення грошової допомоги та її виплати у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України № 1191 від 23.11.2011 р., пенсійне забезпечення державних службовців, інвалідів-чорнобильців та інших громадян, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, порядок призначення пенсій на пільгових умовах за Списками № 1, 2, призначення (перерахунку), поновлення та взяття на облік внутрішньо переміщених осіб тощо.

Усі ці та інші питанняpfsots 022 - ФАХІВЦІ З ОБ’ЄДНАНИХ УПРАВЛІНЬ ВИВЧАЮТЬ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА докладно аналізували Вікторія Поляковська, начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, Вікторія Елеш, заступник начальника управління пенсійного забезпечення, начальник відділу з питань виплати пенсій головного управління, Микола Лопатюк, начальник управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління, Оксана Бецик, начальник відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи головного управління, та інші.

Питання пенсійного забезпечення відповідно до міждержавних угод розкрив Олексій Большаков, начальник відділу виконання міжнародних договорів управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Про організацію прийому та обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України, порядок підтвердження трудового стажу, ведення трудових книжок докладно розповіла Віра Кропачева, заступник начальника відділу з питань  призначення пенсій управління  пенсійного забезпечення головного управління.

А начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Павло Ганулич зупинився на порядку використання даних реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Наталія Фабіан, начальник юридичного відділу головного управління, ознайомила усіх з судовою реформою, роз’яснила особливості ведення юридичної документації тощо.

Практичні заняття щодо дотримання професійної етики, шляхів подолання конфліктів і попередження їх під час роботи з людьми похилого віку з учасниками семінару провів психолог.

В кінці навчання  заступник начальника головного управління Галина Маслякевич провела коротеньке тестування

та вручила посвідчення учасників семінару.pfsots 010 - ФАХІВЦІ З ОБ’ЄДНАНИХ УПРАВЛІНЬ ВИВЧАЮТЬ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА

pfsots 031 - ФАХІВЦІ З ОБ’ЄДНАНИХ УПРАВЛІНЬ ВИВЧАЮТЬ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВАpfsots 002 - ФАХІВЦІ З ОБ’ЄДНАНИХ УПРАВЛІНЬ ВИВЧАЮТЬ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ЗАКОНОДАВСТВА

background Layer 1