Пропустити навігацію

ВИНОГРАДІВСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ РОЗ’ЯСНЮЮТЬ МЕХАНІЗМ ПЕРЕРАХУНКУ ПЕНСІЙ І ВИПЛАТУ МОНЕТИЗОВАНИХ СУБСИДІЙ

Фfoto Vynogradiv 300x225 - ВИНОГРАДІВСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ РОЗ’ЯСНЮЮТЬ МЕХАНІЗМ ПЕРЕРАХУНКУ ПЕНСІЙ І ВИПЛАТУ МОНЕТИЗОВАНИХ СУБСИДІЙахівці органів Пенсійного фонду Закарпатської області постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо діяльності Пенсійного фонду, новацій пенсійного законодавства тощо, використовуючи різні форми донесення інформації. Так, днями спеціалісти Виноградівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області  зустрілися з колективом магазину «1000 дрібниць», що в місті Виноградів, й інформували про перерахунок пенсій з 1 березня цього року, виплату монетизованих субсидій та інше.

Присутнім роз’яснили основні зміни, пов’язані із виплатою монетизованої субсидії, підкресливши, що субсидію пенсіонери  отримуватимуть  одночасно з пенсійними виплатами.

Зазначили і те, що розмір підвищення пенсії визначається індивідуально для кожного пенсіонера та залежить від тривалості страхового стажу і заробітної плати. Індексація пенсій з 1 березня здійснювалася автоматично і не потребувала додаткових звернень громадян до органів Фонду.

 

background Layer 1