Пропустити навігацію

З ПЕДАГОГАМИ УЖГОРОДСЬКОЇ СПЕЦШКОЛИ № 5 ЗУСТРІЧАЛИСЯ УЖГОРОДСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ

29 берajnj Eujhjl 300x169 - З ПЕДАГОГАМИ УЖГОРОДСЬКОЇ СПЕЦШКОЛИ № 5 ЗУСТРІЧАЛИСЯ УЖГОРОДСЬКІ ПЕНСІЙНИКИезня перший заступник начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Надія Діус та заступник начальника управління Галина Довгей зустрілися з колективом Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Педагогам розповіли про особливості виходу на пенсію за віком, зміни умов призначення пенсії за вислугу років працівникам освіти, порядок подання документів для призначення пенсій, механізм перерахунку пенсій.

Представники об’єднаного управління звернули увагу майбутніх пенсіонерів на можливість звернутися до відділу обслуговування громадян для перевірки документів і визначення права на призначення пенсії та відвідати «Школу майбутнього пенсіонера».

Присутні ознайомилися з порядком реєстрації застрахованих осіб на веб-порталі Пенсійного фонду, що надає громадянам можливість здійснювати постійний контроль за сплатою роботодавцями внесків, з можливістю реєструватися в системі СМС-повідомлень.

Під час зустрічі педагоги отримали відповіді на всі поставлені питання щодо пенсійного забезпечення та отримали інформаційні буклети.

background Layer 1