Пропустити навігацію

СТУДЕНТАМ КОЛЕДЖУ – ПРО ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

 

 

 

IMG 79216b57b15266effab96419cd5d9bd5 V 300x169 - СТУДЕНТАМ КОЛЕДЖУ  - ПРО ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

 

У середу, 3 квітня, заступник начальника Мукачівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області  Ярослава Домбай та начальник відділу Надія Кейк разом з представниками Мукачівського міськрайонного центру зайнятості, Мукачівського відділення фонду соціального страхування зустрілися зі студентами та викладачами Мукачівського аграрного коледжу.

Працівники управління  ознайомили присутніх з основними аспектами пенсійного законодавства, особливостями реформування пенсійної системи та функціями Пенсійного фонду України, наголосили на перевагах користування веб-порталом Фонду.

Разом з тим обговорили проблему використання праці неповнолітніх осіб та оIMG 0cae231c265ef557448fc965e3db8eca V 300x169 - СТУДЕНТАМ КОЛЕДЖУ  - ПРО ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВОтримання заробітної плати в “конвертах», залежність страхового стажу від сплати єдиного соціального внеску. Наголосили, що кожен роботодавець несе відповідальність за допуск працівників до роботи без належного оформлення тощо.

Присутні активно дискутували щодо висвітлених тем та наприкінці заходу отримали інформаційні буклети.

background Layer 1