Пропустити навігацію

ПРО НОВІ СЕРВІСИ ВЕБ-ПОРТАЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ розповідали у Львові журналістам регіональних засобів масової інформації

Всеукраїнський тур Пенсійного фонду України щодо нових сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України розпочався у Львові.

У Львівському освітньому центрі реформ відбулась міжрегіональна прес-конференція заступника Голови правління Пенсійного фонду України Ірини Ковпашко й директора департаменту інформаційних систем та електронних реєстрів Фонду Олександра Малецького, в якій взяли участь керівники головних управлінь Пенсійного фонду України, журналісти друкованих і електронних засобів масової інформації Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської областей. Закарпатську область представляла перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Кіш.

 Як зазначила Ірина Ковпашко, Пенсійний фонд сьогодні став структурою, я2C3A7009 768x576 300x225 - ПРО НОВІ СЕРВІСИ ВЕБ-ПОРТАЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ  розповідали у Львові журналістам регіональних засобів масової інформаціїка опікується не лише пенсіонерами. До органів Фонду звертаються і застраховані особи, ті, хто цікавиться своїм майбутнім. На веб-порталі електронних послуг Пенсійним фондом України впроваджено низку сервісів, орієнтованих на пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників – зокрема, налаштування послуги безкоштовного СМС-інформування, отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом, отримання інформації про свій «зароблений» страховий стаж, щомісячні відрахування єдиного соціального внеску роботодавцем через кабінет страхувальника.

 – Пенсійний фонд прагне змін. Втілюючи нові види послуг та способи їх надання, ми робимо важливі кроки, спрямовані на покращення доступності наших сервісів. Сервіси Фонду мають ставати більш комфортними, якісними, зрозумілими для громадян. Ми переконані, що максимальна кількість послуг має надаватись дистанційно. Це дозволить не тільки економити час користувачів, але й покращить е2C3A6988 768x768 300x300 - ПРО НОВІ СЕРВІСИ ВЕБ-ПОРТАЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ  розповідали у Львові журналістам регіональних засобів масової інформаціїфективність роботи самого Фонду, оптимізує його видатки, – підкреслила Ірина Ковпашко.

Олександр Малецький зазначив, що одним із  основних завдань Пенсійного фонду України є максим альне спрощення процедури отримання послуг, і як частина цього напряму – можливість одержати послугу за допомогою сучасних е-сервісів. Ними може користуватися кожна застрахована особа, кожен пенсіонер та страхувальник.2C3A6872 768x576 300x225 - ПРО НОВІ СЕРВІСИ ВЕБ-ПОРТАЛУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ  розповідали у Львові журналістам регіональних засобів масової інформації

Наталія Кіш своєю чергою дала коментар журналістам щодо впровадження нових сервісів веб-порталу Пенсійного фонду в Закарпатті та інше.

Такі міжрегіональні прес-конференції відбуваються за кущовим принципом – у всіх регіонах країни.

background Layer 1