Пропустити навігацію

ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ЛЕГАЛЬНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ РОЗПОВІДАЛИ ПРАЦІВНИКАМ АГРОПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ УЖГОРОДЩИНИ

Легfoto Uzhgorod 2 300x225 - ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ЛЕГАЛЬНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ РОЗПОВІДАЛИ ПРАЦІВНИКАМ АГРОПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ УЖГОРОДЩИНИалізація заробітної плати на сьогодні актуальна, зокрема, з двох причин: по-перше, це  збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, у т. ч. й до Пенсійного фонду України; по-друге, легальне працевлаштування – це соціальні гарантії для найманих працівників, особливо при виході на пенсію, оскільки її розмір залежить і від тривалості страхового стажу.

Днями представники Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області та управління Держпраці у Закарпатській області зустрілися з роботодавцями агропромислових підприємств Ужгородщини й наголосили їм на необхідності оформлення належним чином трудових відносин, а найманих працівниfoto Uzhgorod 300x225 - ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ЛЕГАЛЬНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ РОЗПОВІДАЛИ ПРАЦІВНИКАМ АГРОПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ УЖГОРОДЩИНИків інформували про ризики, пов’язані із захистом їх трудових прав, та переваги офіційного працевлаштування.

Представник Пенсійного фонду зазначала, що своєчасна й повному обсязі сплата платежів у Пенсійний фонд України, а також виплата заробітної плати працівникам не менше мінімальних соціальних стандартів – це обов’язок кожного роботодавця щодо соціального захисту своїх працівників.

Не оформлений офіційно працівник ризикує залишитися без права на отримання соціальних пільг та виплат, гарантованих державою, особливо при нарахуванні пенсії та здійсненні її перерахунків у подальшому.

 

 

background Layer 1