Пропустити навігацію

УЖГОРОДСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ ЗАКЛИКАЛИ ДО ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Фfoto fleshmob 2 300x169 - УЖГОРОДСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ ЗАКЛИКАЛИ ДО ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯахівці Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області проводять активну роз’яснювальну роботу щодо актуальних питань діяльності Пенсійного фонду, використовуючи різні форми донесення інформації до громадян.  Так, Цього четверга, 23 травня, працівники управління провели флешмоб для фізичних осіб-підприємців Ужгорода та району, під час якого закликали підприємців своєчасно і в повному обсязі сплачувати єдиний соціальний внесок. Розповідали і про важливість легалізації заробітної плати та реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Спілкуючись з учасниками флешмобу, пенсійними пояснювали, що кожен може перевірити дані щодо сплати єдиного внеску, зарахування періодів роботи до страховогоfoto fleshmob 300x169 - УЖГОРОДСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ ЗАКЛИКАЛИ ДО ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ стажу, необхідного для призначення пенсії, зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду України, подавши заяву або за допомогою електронного цифрового підпису.

«Легалізація заробітної плати – це гідне забезпечення майбутнього кожного із нас» – закликали учасники флешмобу, тому важливо, щоб громадяни вимагати від роботодавців офіційного оформлення трудових відносин та сплати єдиного внеску з усієї суми отриманого заробітку.

 

background Layer 1