Пропустити навігацію

ДО БЮДЖЕТУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ В УЖГОРОДСЬКОМУ РАЙОНІ БОРГУЮТЬ 10 ПІДПРИЄМСТВ Як погашатимуть борги, розглядала спеціальна комісія

23 тfoto Uzhgorod 300x225 - ДО БЮДЖЕТУ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ В УЖГОРОДСЬКОМУ РАЙОНІ БОРГУЮТЬ 10 ПІДПРИЄМСТВ Як погашатимуть борги, розглядала спеціальна комісіяравня при Ужгородській райдержадміністрації відбулось засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат  за участю першого заступника начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Надії Діус, керівництва Ужгородської райдержадміністрації та представників інших структурних підрозділів.

Члени комісії заслухали керівників підприємств, які зареєстровані на території Ужгородського району і мають заборгованість по заробітній платі, страхових внесках та заборгованість по відшкодуванню пільгових пенсій.

За результатами засідання комісії були визначені першочергові завдання, дано доручення про вжиття необхідних заходів щодо погашення заборгованості, зокрема і до бюджету Пенсійного фонду.

Довідково: станом на 1 травня 2019 року до Пенсійного фонду по Ужгородському району боргують 10 платників (4 юридичних осіб та 6 фізичних осіб). Заборгованість зі страхових  внесків підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців, які зареєстровані на території Ужгородського  району, становить 964,9 тисячі гривень. 

Борг по відшкодуванню пільгових пенсій боржників по Ужгородському району станом на 01.05.2019 р. становить 1076, 1 тис. гривень. В порівнянні до  01.01.2019 року заборгованість збільшилась на 54,7 тис. гривень.

Упродовж 4 місяців цього року до бюджету управління надійшло 52449,7 тисячі гривень. Планові показники по надходженню коштів виконано на 106 відсотків  (план – 2310,3 тис. грн.).

 

background Layer 1