Пропустити навігацію

ПРО НОВІ ОНЛАЙН-СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ – ПРАЦІВНИКАМ ЧАСЛІВЕЦЬКОЇ ШКОЛИ-ІНТЕРНАТУ

Зуfoto zustrich 1 300x169 - ПРО НОВІ ОНЛАЙН-СЕРВІСИ ТА ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ – ПРАЦІВНИКАМ ЧАСЛІВЕЦЬКОЇ ШКОЛИ-ІНТЕРНАТУстрічі в трудових колективах є однією із дієвих форм роз’яснення змін в пенсійному законодавстві та конструктивного діалогу з громадянами.

Так, 24 травня за участі першого заступника начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Надії Діус, головного спеціаліста відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Любові Гимби відбулася зустріч в трудовому колективі Часлівецької загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради.

Під час зустрічі Надія Діус інформувала присутніх про впровадження Пенсійним фондом України нових онлайн-сервісів, орієнтованих на пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників. Це зокрема, налаштування послуги безкоштовного смс-інформування (щодо призначення, перерахунку пенсії, сплати єдиного внеску роботодавцем), отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом, інформації про свій зароблений страховий стаж, щомісячні відрахування роботодавцем через кабінет страхувальника.

Працівників школи цікавили питання підтвердження стажу у разі відсутності трудової книжки або записів у ній, порядок видачі електронного пенсійного посвідчення, переваги отримання пенсії через банківські установи та умови призначення пенсії за віком.

На всі запитання присутні отримали вичерпні відповіді фахівців.

background Layer 1