Пропустити навігацію

У РУСЬКОКОМАРІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ ГРОМАДЯНАМ РОЗ’ЯСНЮВАЛИ ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВО

30 тfoto Uzhgorod 1 300x138 - У РУСЬКОКОМАРІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ ГРОМАДЯНАМ РОЗ’ЯСНЮВАЛИ ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВОравня перший заступник начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Надія Діус провела виїзний прийом громадян у Руськокомарівській сільській раді.

Мешканців села хвилювали питання перерахунку пенсії з 1 березня 2019 року, умови призначення пенсії за віком та по інвалідності, порядок підтвердження стажу роботи у зв’язку з ліквідацією підприємств, установ, організацій, порядок виготовлення пенсійного посвідчення, основні переваги отриманнfoto Uzhgorod 2 1 300x138 - У РУСЬКОКОМАРІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ ГРОМАДЯНАМ РОЗ’ЯСНЮВАЛИ ПЕНСІЙНЕ ЗАКОНОДАВСТВОя пенсій через банківські установи та користування веб-ресурсами Пенсійного фонду України.

Надія Діус розповіла відвідувачам, як оформити електронне пенсійне посвідчення, та можливість дізнатись про страховий стаж через СМС-повідомлення, отримати довідку про доходи з QR-кодом, користуватись Веб-порталом Пенсійного фонду України.

В Ужгородському об’єднаному управлінні використовують різні форми донесення інформації на пенсійну тематику до населення, зокрема і постійно проводять виїзні прийоми в населених пунктах Ужгородщини. Так, з початку цього року вже проведено 7 виїзних прийомів.

background Layer 1