Пропустити навігацію

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ВІДБУВСЯ У БАРАНИНСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

 

Для м20190607 103736 300x225 - ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ВІДБУВСЯ У БАРАНИНСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІаксимальної зручності мешканців сіл Ужгородського району керівництвом об’єднаного управління постійно здійснюються виїзні прийоми громадян за їх місцем проживання з метою надання консультацій з питань пенсійного забезпечення.

Так, 07 червня 2019 року в Баранинській ОТГ відбувся виїзний прийом громадян за участю першого заступника начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Надії Діус та в.о. начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій по Ужгородському району Мар’яни Бегеш.

 – Щоб уникнути будь-яких пенсійних переплат та наступне повернення отриманих коштів, – наголосила Надія Діус , – пенсіонерам необхідно своєчасно повідомляти органи Пенсійного фонду про прийом на роботу (реєстрацію підприємницької діяльності), звільнення з роботи (припинення підприємницької діяльності), виїзд за кордон на постійне місце проживання та інші обставини, що можуть вплинути на пенсійне забезпечення, зокрема і про зміну паспортних даних.

В ході прийому також було проінформовано про Веб-портал електронних послуг як найкращий спосіб контролю застрахованих осіб та пенсіонерів за своїми відрахуваннями із заробітної плати, за розміром своїх соціальних внесків та нарахуванням пенсійних виплат. (http://portal.pfu.gov.ua).

Усі учасники заходу отримали кваліфіковані відповіді та інформаційні матеріали.

background Layer 1