Пропустити навігацію

У ВЕЛИКОМУ БЕРЕЗНОМУ ЗАПРАЦЮВАВ СУЧАСНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Цієї сIMG 20190703 141701 225x300 - У ВЕЛИКОМУ БЕРЕЗНОМУ ЗАПРАЦЮВАВ СУЧАСНИЙ  СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУереди, 3 липня, у Великому Березному урочисто відкрито сучасний відділ обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

На сьогодні створено 13 сервісних центрів, що працюють у всіх районних центрах і місті Ужгороді.

– Наприкінці червня в Закарпатті завершено реорганізацію органів Пенсійного фонду області, – зазначила начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек. – Відтак для забезпечення високого рівня надання пенсійних послуг, створення комфортних умов для відвідувачів, відповідно до Стандартів обслуговування громадян, в районах області облаштовуються сучасні сервісні центри головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області, в яких відвідувачам надається весь необхідний спектр пенсійних послуг.

Приміщення сервісного центру розділено на зони – зону очікування для відвідувачів та робочу зону працівників.

Зала обслуговування обладнана новими меблями, сучасною технікою та робIMG 20190703 141933 225x300 - У ВЕЛИКОМУ БЕРЕЗНОМУ ЗАПРАЦЮВАВ СУЧАСНИЙ  СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУочим місцем для відвідувачів з доступом до веб-сервісів Пенсійного фонду України. Відвідувачі мають можливість ознайомитися з інформаційними матеріалами на пенсійну тематику.

Для працівників запроваджений дрес-код. Встановлена у сервісному центрі система відеоспостереження дозволяє своєчасно реагувати на ускладнення, які можуть виникати.

 Сервісний центр зараз розташувався в будівлі Великоберезнянської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості. Прийом та обслуговування громадян в оновленому відділі обслуговування проводиться за принципом «єдиного вікна» в умовах максимальної прозорості та відкритості.

– В дев’яти із 13-ти сервісних центрів проведено капітальні ремонти приміщень, забезпечено їх сучасною оргтехнікою тощо. Сьогодні відкриваємо перший такий сервісний центр. І не випадково саме на Великоберезнянщині, адже це район, в якому переважна більшість населених пунктів розташована в горах. Хочу щиро подякувати директору Закарпатського обласного центру зайнятості Юрію Фущичу за те, що підтримав наше звернення про виділення приміщення. Для нас важлиIMG 20190703 142056 300x225 - У ВЕЛИКОМУ БЕРЕЗНОМУ ЗАПРАЦЮВАВ СУЧАСНИЙ  СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУво забезпечити якісне надання пенсійних послуг, наблизити їх до кожного громадянина, максимально спростивши процедуру оформлення пенсій, – підкреслила Анастасія Пентек. – Протягом цього і наступного місяця після капітального ремонту відкриємо ще 8 таких сервісних центрів у Виноградові, Берегові, Міжгір’ї, Рахові, Тячеві, Хусті, Перечині та Іршаві.     

Довідково: сервісний центр обслуговуватиме 32 населені пункти Великоберезнянського району. На сьогодні у районі мешкає понад 6,4 тисячі пенсіонерів, з яких 4 тисячі 369 проживають в гірській місцевості (80% території району – гірська).

 

background Layer 1