Пропустити навігацію

У ВИНОГРАДОВІ ВІДКРИТО СУЧАСНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

5 лIMG 20190705 103937 300x225 - У ВИНОГРАДОВІ ВІДКРИТО СУЧАСНИЙ  СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУипня у Виноградові запрацював відділ обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

В області створено 13 сервісних центрів, що працюють у всіх районних центрах і місті Ужгороді. Виноградівський відділ обслуговування громадян – один із 9-ох, де проводились каIMG 20190705 103549 300x225 - У ВИНОГРАДОВІ ВІДКРИТО СУЧАСНИЙ  СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПЕНСІЙНОГО ФОНДУпітальні ремонти.

– Сервісні центри ми облаштовуємо відповідно до Стандартів обслуговування громадян, прийнятих Пенсійним фондом України, що дозволить забезпечити високий рівень надання пенсійних послуг, комфортні умови для відвідувачів та роботи наших працівників,– зазначила, відкриваючи сервісний центр, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек.  

Прийом та обслуговування громадян в оновленому сервісному центрі проводиться за принципом «єдиного вікна» в умовах максимальної прозорості та відкритості.

       

background Layer 1