Пропустити навігацію

УЖГОРОДСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ СПІЛКУВАЛИСЯ З ВЕТЕРАНАМИ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні – ще й День ветерана. Це та категорія людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на нашу глибоку пошану й увагу.

Цього дня начальник Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганна Сухар провела зустріч із членами Ужгородської міської організації ветеранів.foto Uzhgorod veterany 300x169 - УЖГОРОДСЬКІ ПЕНСІЙНИКИ СПІЛКУВАЛИСЯ З ВЕТЕРАНАМИ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ

Під час зустрічі обговорювали питання пенсійної реформи в Україні, особливості перерахунку пенсій у зв’язку із підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, з 1 липня 2018 року, умови призначення та виплати надбавок і доплат до пенсій, розміри одноразової допомоги особам, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Учасникам заходу розповіли і про впровадження сучасних інформаційних технологій, що дозволяє поліпшувати якість обслуговування громадян, ознайомили з новими функціональними можливостями Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Наприкінці заходу Ганна Сухар привітала присутніх зі святом, побажала їм здоров’я, добра та довголіття.

background Layer 1