Пропустити навігацію

КОЛЕГІЯ ЗА ПІДСУМКАМИ РОБОТИ ПРОТЯГОМ 9 МІСЯЦІВ ВІДБУЛАСЯ ПРИ НАЧАЛЬНИКУ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ

20181023 100558 300x169 - КОЛЕГІЯ ЗА ПІДСУМКАМИ РОБОТИ ПРОТЯГОМ 9 МІСЯЦІВ ВІДБУЛАСЯ ПРИ НАЧАЛЬНИКУ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

Колегія за підсумками роботи протягом 9 місяців відбулася 23 жовтня при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Про роботу органів Пенсійного фонду в Закарпатській області за 9 місяців 2018 року щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду України та реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення виступила  перший заступник начальника головного управління Наталія Кіш. У своїй доповіді вона відзначила, що діяльність головного та об’єднаних управлінь області протягом звітного періоду спрямовувалась на забезпечення реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення, наповнення бюджету Пенсійного фонду, стабільного фінансування та своєчасної виплати пенсій, покращення якості обслуговування громадян.

Упродовж 9 місяців 2018 року до бюджету Фонду області з усіх джерел фінансування надійшло 5125,9 млн. грн., з яких власні надходження – 22,3 млн. гривень. Планові показники по надходженню коштів, адміністрування яких здійснюють органи Фонду області, виконано на 117,7 %. За додатковими ставками збору з окремих видів господарських операцій надійшло 46,9 млн. грн., або 113,2% планового показника.

Забезпечено своєчасну і в повному обсязі виплату пенсій та грошової допомоги 273,2 тисячі пенсіонерам. Загальний обсяг видатків на пенсійні виплати становив 5162,0 млн. гривень. Порівняно з показниками за відповідний період 2017 року видатки збільшилися на 1012,5 млн. грн., або на 24,4%.

         Серед основних пріоритетів діяльності є наближення пенсійних послуг до громадян шляхом надання їх у віддалених пунктах обслуговування та за допомогою сучасних електронних сервісів. На сьогодні успішно діють 22 віддалені робочі місця спеціалістів Фонду, обладнані поза межами територіальних управлінь, в яких  протягом 9 місяців 3025 громадянам було надано відповідні послуги. Наразі планується відкрити ще кілька, що дасть можливість громадянам вирішувати нагальні питання безпосередньо за місцем проживання20181023 101918 300x169 - КОЛЕГІЯ ЗА ПІДСУМКАМИ РОБОТИ ПРОТЯГОМ 9 МІСЯЦІВ ВІДБУЛАСЯ ПРИ НАЧАЛЬНИКУ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

            Під час колегії обговорено результати вжитих заходів на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», а також виконання наказу Пенсійного фонду України від 12.10.2018 № 169 «Про проведення інвентаризації пенсійних справ» та дотримання Порядку проведення інвентаризації пенсійних справ.

Члени колегії розглянули інші питання діяльності головного і підвідомчих управлінь області.

З усіх питань порядку денного колегії дано конкретні доручення.

background Layer 1