Пропустити навігацію

ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ ДОПОМОГТИ, – НЕМАЄ ПЕРЕШКОД

1 3 300x225 - ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ ДОПОМОГТИ, – НЕМАЄ ПЕРЕШКОД1 1 300x199 - ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ ДОПОМОГТИ, – НЕМАЄ ПЕРЕШКОД

Літопис нашого народу нараховує чимало кривавих сторінок. І одна з них – війна на Сході. Сотні справжніх патріотів віддали своє життя з зовнішньою агресією та сепаратизмом. Протягом чотирьох останніх років Мукачівщина, як і вся Україна, втрачала своїх найкращих синів та дочок і багато разів прощалась з учасниками боротьби на Сході нашої країни.
Внеском у поліпшення захисту воїнів на передовій стала участь працівників Мукачівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області у плетінні білих маскувальних сіток. Благодійна акція відбулася у Свято-Успенському храмі м. Мукачева на прохання військових 128-ої гірсько-піхотної бригади, яка зараз на передовій обороняє Східні кордони нашої держави. Після освячення 1 2 300x169 - ДЛЯ ТИХ, ХТО ХОЧЕ ДОПОМОГТИ, – НЕМАЄ ПЕРЕШКОДта щирої молитви маскувальні сітки будуть передані бійцям на передову, щоб ворожа куля не змогла відстежити наших захисників.
Участь у подібних акціях – ще одна можливість не тільки підняти настрій та патріотичний дух українців, а й показати, що разом ми нездоланний народ.

background Layer 1