Пропустити навігацію

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ПРОВЕЛИ В МУКАЧІВСЬКОМУ ОБ’ЄДНАНОМУ УПРАВЛІННІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ОБЛАСТІ

IMG 20181025 222329 225x300 - ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ПРОВЕЛИ В МУКАЧІВСЬКОМУ ОБ’ЄДНАНОМУ УПРАВЛІННІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ  ОБЛАСТІ

На базі Мукачівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області проведено День відкритих дверей , учасниками якого стали студенти та викладачі вищого Мукачівського торгівельно – економічного коледжу.
Під час зустрічі пенсійники району ознайомили гостей з функціонуванням сучасної пенсійної системи, роллю та завданням Пенсійного фонду України у сфері соціального захисту громадян. Роз’яснили, що таке страховий стаж і чим він відрізняється від трудового стажу. Акцентували увагу присутніх на легалізації трудових відносин, обов’язковості сплати внесків та можливості добровільного соціального страхування, втраті соціальних гарантій найманими працівниками у разі зайнятості в тіньовому секторі економіки та отриманні заробітної плати в «конвертах».
Керівник відділу Надія Кейк провела для відвідувачів екскурсію по всіх відділах управління Фонду й ознайомила із роботою їх. Присутніх зацікавила організація прийому та обслуговування громадян за принципом «єдиного вікна», порядок звернення та подачі документів для призначення/перерахунку пенсії, необхідність набуття страхового стажу для призначення пенсії тощо.
А перший заступник начальника управління Фонду Наталія Чучка наголосила на поліпшенні якості обслуговування громадян, пришвидшенні процесу призначення пенсій та розвитку дистанційних форм IMG 70573facadf7db3bbe5389b1bba6c949 V 300x225 - ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ПРОВЕЛИ В МУКАЧІВСЬКОМУ ОБ’ЄДНАНОМУ УПРАВЛІННІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ  ОБЛАСТІнадання послуг і консультацій, своєчасній виплаті пенсій, погашенні боргів, організації інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо змін в пенсійному законодавстві тощо. Цікавою для студентів була розповідь про функціонування Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та його можливості.

background Layer 1