Пропустити навігацію

ПРО ЗАБОРГОВАНІСТЬ ПО ПЛАТЕЖАХ ЙШЛОСЯ НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ В ПЕРЕЧИНСЬКОМУ РАЙОН

24 WhatsApp Image 2019 07 25 at 15.05.14 300x225 - ПРО ЗАБОРГОВАНІСТЬ ПО ПЛАТЕЖАХ ЙШЛОСЯ НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ В ПЕРЕЧИНСЬКОМУ РАЙОНлипня 2019 року при Перечинській районній державній адміністрації відбулося засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу за участю начальника Перечинського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Олесі Моняк, та керівників інших соціальних управлінь.WhatsApp Image 2019 07 25 at 15.04.51 300x189 - ПРО ЗАБОРГОВАНІСТЬ ПО ПЛАТЕЖАХ ЙШЛОСЯ НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ В ПЕРЕЧИНСЬКОМУ РАЙОН

На комісії обговорились питання заборгованості із виплати заробітної плати підприємств-боржників, заборгованості з обов’язкових платежів до Пенсійного фонду суб’єктами господарювання та заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами-підприємцями, які зареєстровані на території Перечинського району.

На засіданні встановлювалися причини несплати боргу.

За результатами засідання комісії були визначені першочергові завдання щодо погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду.

Довідково: станом на 01.07.2019 року заборгованість зі страхових внесків підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців, які зареєстровані на території Перечинського району та м. Перечин складає 316,2 тис. грн. Борг по відшкодуванню пільгових пенсій 251,3 тис. грн.

background Layer 1