Пропустити навігацію

ПЕНСІЙНИКИ РОЗПОВІЛИ ПРО ЕЛЕКТРОННІ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВІ АМБУЛАТОРІЇ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ

FOTO AMBULATORIYA 300x169 - ПЕНСІЙНИКИ РОЗПОВІЛИ ПРО ЕЛЕКТРОННІ НОВАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВІ АМБУЛАТОРІЇ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИДнями, начальник Ужгородського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Надія Діус провела зустріч в трудовому колективі амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Сторожниця.

Надія Діус, інформувала про те, як застраховані особи можуть дистанційно отримувати послуги, у тому числі й довідки з QR–кодом. Також було наголошено про веб-портал електронних послуг. Адже послуги, які надає Веб-портал,  є актуальними для людей похилого віку та людей з особливими потребами, оскільки ряд питань вирішується дистанційно. Зареєструвавшись на порталі з використанням ЕЦП можна подавати до органів Пенсійного фонду і заяву про призначення пенсії або заяву про перерахунок пенсії у зв’язку з набутим страховим стажем.

В ході зустрічі присутнім розповіли про умови призначення та перерахунку пенсій, про порядок обчислення заробітної плати для призначення пенсій, оформлення документів та про вік виходу на пенсію за віком.

В кінець заходу, представники установи отримали інформаційні матеріали та буклети з питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1