Пропустити навігацію

У ВИНОГРАДОВІ ПОЯСНЮВАЛИ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЗВІТНОСТІ З ЄСВ

20 листопадfoto Vynogradiv 1 300x225 - У ВИНОГРАДОВІ ПОЯСНЮВАЛИ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЗВІТНОСТІ З ЄСВа начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформацій   Виноградівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Анатолій Іскович під час зустрічі з бухгалтерами підприємств та організацій району пояснив, як правильно заповнювати звітність по єдиному соціальному внеску.

Анатолій Іскович акцентував увагу бухгалтерів на необхідності  виправлення помилкових звітів для формування вірної інформації про заробіток (дохід), стаж, періоди трудових відносин, сплати внесків у розрізі їхніх працівників. Роз’яснив і залежність розміру пенсії від величини страхового стажу та сплачених внесків до Пенсійного фонду України.

Зацікавила присутніх інформація щодо можливості отримання даних через Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України: фахівець Пенсійного фонду наочно продемонстрував, як саме отримувати інформацію зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески із системи персоніфікованого обліку.

 

 

 

background Layer 1