Пропустити навігацію

ВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ НАЧАЛЬНИКА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ А. ПЕНТЕК

Дорогі закаkartynka Den nezalezhnosti 1 300x150 - ВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ НАЧАЛЬНИКА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ А. ПЕНТЕКрпатці!

Сердечно вітаю вас з нагоди великих національних свят державності – Дня Прапора і Дня Незалежності України!

З кожним роком ми все більше усвідомлюємо значення цієї події і дати – 24 серпня – для всієї країни, для кожного з нас. Перед Україною, перед кожним її громадянином зараз стоять складні й великі завдання, найголовніше з яких – досягнення миру на нашій землі.

Працівники Пенсійного фонду України в Закарпатській області своєю щоденною сумлінною працею, високою відповідальністю за доручену справу зміцнюють силу і славу Вітчизни, забезпечують стабільне фінансування і виплату пенсій нашим пенсіонерам, за що їм щира подяка і шана. 

Від щирого серця бажаю вам, дорогі земляки, здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові досягнення, на нові добрі звершення в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України – надійної запоруки добробуту й щасливого життя українського народу.

Зі святом вас!

З повагою,

Анастасія ПЕНТЕК,

начальник головного управління Пенсійного фонду України  в Закарпатській області

background Layer 1