Пропустити навігацію

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ В СЕЛАХ УЖГОРОДЩИНИ ПРОВЕЛА КЕРІВНИК УЖГОРОДСЬКИХ ПЕНСІЙНИКІВ

foto Patskanovo 169x300 - ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ В СЕЛАХ УЖГОРОДЩИНИ ПРОВЕЛА КЕРІВНИК УЖГОРОДСЬКИХ ПЕНСІЙНИКІВДля ознайомлення громадян зі змінами в пенсійному законодавстві, інформування населення про діяльність Пенсійного фонду керівництвом Ужгородського об’єднаного управління постійно здійснюються виїзні прийоми громадян.

Відтак 29 листопада начальник Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганна Сухар, заступник начальника фінансово-економічного відділу Вікторія Сембер провели зустріч із жителями Киблярівської та Пацканівської сільських рад.

Під час зустрічі Ганна Сухар надала роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, про перерахунок пенсій з 1 грудня цього року у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян, а також інформувала про порядок видачі електронних пенсійних посвідчень та про основні переваги отримання пенсій через банківські установи.

Вікторія Сембер акцентувала увагу на зарахуванні до страхового стажу підприємницької діяльності. Пояснила, що наявність недоїмки зі сплати страхових або єдиного внесків не дозволяє зарахувати фізичним особам-підприємцям до страхового стажу періоди роботи в повному обсязі, тож вони ризикують залишитися без права на отримання пенсії та інших соціальних виплат.

Усім присутнім запропоновано скористатися послугами Фонду за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України та СМС-повідомлень, а також отримувати актуальну інформацію з газети «Пенсійний кур’єр».

background Layer 1