Пропустити навігацію

ПИТАННЯ ПОГАШЕННЯ БОРГІВ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ РОЗГЛЯДАЛИ В УЖГОРОДСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

30 лисfoto kolegiya 2 300x169 - ПИТАННЯ ПОГАШЕННЯ БОРГІВ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ РОЗГЛЯДАЛИ В УЖГОРОДСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇтопада відбулась колегія Ужгородської районної державної адміністрації, яка розглянула підсумки економічного і соціального розвитку Ужгородського району за 9 місяців 2018 року. Відтак відбулась нарада з головами селищної та сільських рад Ужгородського району. У колегії та нараді взяли участь перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Наталія Кіш, начальник Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганна Сухар та перший заступник начальника об’єднаного управління Надія Діус.

На нараді з головами селищного і сільських рад Наталія Кіш та Ганна Сухар під час виступів наголосили про обов’язковість сплати єдиного соціального внеску фізичними особами-підприємцями, адже із внесенням змін до законодавства про пенсійне забезпечення вагомого значення набув страховий стаж.

За даними органів фіскальної служби Закарпатської області, станом на 1 листопада 2018 року заборгованість з єfoto kolegiya 1 300x169 - ПИТАННЯ ПОГАШЕННЯ БОРГІВ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ РОЗГЛЯДАЛИ В УЖГОРОДСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇдиного соціального внеску фізичних осіб-підприємців, підприємств, установ, організацій, які зареєстровані на території Ужгородського району, становить понад 11,8 мільйона гривень.

– Своєчасне надходження страхових внесків до Пенсійного фонду – це своєчасна і стабільна виплата пенсій. Тому спільними зусиллями маємо працювати зокрема над погашенням заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску в Пенсійний фонд, – наголосила Наталія Кіш, звертаючись до селищного і сільських голів Ужгородщини.

background Layer 1