Пропустити навігацію

«КРУГЛИЙ СТІЛ» ЗА УЧАСТЮ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ПРОВЕДЕНО В УЖГОРОДСЬКОМУ РАЙОННОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ

3 гfoto kruglyj stil Uzhgorod 300x169 - «КРУГЛИЙ СТІЛ» ЗА УЧАСТЮ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ПРОВЕДЕНО В УЖГОРОДСЬКОМУ РАЙОННОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІрудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Саме цей день є нагадуванням про обов’язок виявляти допомогу, повагу і турботу про людей з інвалідністю,  адже їхнє життя – це щоденна боротьба.

Цього вівторка, 4 грудня, в Ужгородській районній філії Закарпатського обласного центру зайнятості до Міжнародного дня людей з інвалідністю проведено «круглий стіл», в якому взяла участь перший заступник начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Надія Діус.

Присутніх інформовано про порядок і умови призначення пенсії по інвалідності в солідарній системі, документи, які необхідні для призначення пенсії по інвалідності, про перерахунок пенсій з 1 грудня 2018 року у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян.

На зустрічі Надія Діус розповіла і про нові електронні сервіси Пенсійного фонду України та роз’яснила порядок реєстрації на веб-порталі електронних послуг, а також налаштування послуги СМС-інформування з питань пенсійного забезпечення.

background Layer 1