Пропустити навігацію

В МУКАЧЕВІ ВИРІШУВАЛИ ПРОБЛЕМИ ЗАЙНЯТОСТІ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

До Міжнаfoto Mukachevo yarmarok 300x225 - В МУКАЧЕВІ ВИРІШУВАЛИ ПРОБЛЕМИ ЗАЙНЯТОСТІ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮродного дня людей з інвалідністю на базі Мукачівського міськрайонного центру зайнятості цими днями відбувся ярмарок вакансій «Забезпечення зайнятості осіб з інвалідністю», в якому взяла участь перший заступник начальника Мукачівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Наталія Чучка. В ярмарку взяли участь представники органів влади, роботодавці, соціальні партнери та особи, які мають інвалідність.

Учасники заходу у формі діалогу обговорили проблеми сприяння реалізації прав осіб з інвалідністю на працю, допомоги їм у працевлаштуванні, надання учасникам всебічної інформації, забезпечення  соціального захисту цих осіб.

Роботодавці ознайомили присутніх з основними напрямами своєї діяльності та наявними вакансіями, запропонували відвідати підприємства та організації.

Своєю чергою Наталія Чучка ознайомила присутніх із пенсійним законодавством, з роботою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та відповіла на запитання.

 

background Layer 1