Пропустити навігацію

ЗАКАРПАТСЬКІЙ МОЛОДІ НЕ БАЙДУЖЕ ЇХ ПЕНСІЙНЕ МАЙБУТНЄ

У вівтоfoto Uzhgorod 3 225x300 - ЗАКАРПАТСЬКІЙ МОЛОДІ НЕ БАЙДУЖЕ ЇХ ПЕНСІЙНЕ МАЙБУТНЄрок, 3 вересня, в рамках проекту «День відкритих дверей» в Ужгородському відділі обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області відбулася зустріч зі студентами Ужгородського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.        

Начальник відділу Надія Діус провела для студентів екскурсію по відділах, розповіла про напрями роботи та функції органів Пенсійного фонду України. Особливу увагу молодих людей фахівець Фонду зосередила на важливості офіційного працевлаштування та необхідності набуття страхового стажу.

Студенти цікавилися сучасними інформаційними технологіями, які використовуються foto Uzhgorod 2 300x169 - ЗАКАРПАТСЬКІЙ МОЛОДІ НЕ БАЙДУЖЕ ЇХ ПЕНСІЙНЕ МАЙБУТНЄв роботі фахівцями Фонду, як зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду та підключити систему смс-інформування.

Надія Діус продемонструвала ролики про запровадження нового сервісу «Признач пенсію в «один дотик» та весь перелік послуг, який можна отримати через вебпортал Пенсійного фонду.

background Layer 1