Пропустити навігацію

В МУКАЧІВСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВИВЧАЛИ ПИТАННЯ НАДХОДЖЕНЬ В ПЕНСІЙНИЙ ФОНД

10 груfoto Mukachevo 2 300x225 - В МУКАЧІВСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВИВЧАЛИ ПИТАННЯ НАДХОДЖЕНЬ В ПЕНСІЙНИЙ ФОНДдня начальник Мукачівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Вільгельм Гунгредер взяв участь у нараді при т. в. о. голови Мукачівської районної державної адміністрації, в порядку денному якої було і питання стану погашення заборгованості в Пенсійний фонд.

Вільгельм Гунгредер інформував учасників наради про стан надходження коштів до бюджету Фонду та сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України, погашенняfoto Mukachevo 1 300x225 - В МУКАЧІВСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВИВЧАЛИ ПИТАННЯ НАДХОДЖЕНЬ В ПЕНСІЙНИЙ ФОНД боргу зі сплати єдиного соціального внеску.

За результатами розгляду зазначеного питання, т. в. о. голови Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар доручив вжити негайних заходів, спрямованих на погашення боргу зі сплати єдиного соціального внеску та ініціював проведення засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу, на якій заслухати керівників найбільших підприємств-боржників Мукачівщини.

background Layer 1